Τα κατάλληλα για τρόφιμα βιομηχανικά αέρια, αποτελούν έναν φυσικό τρόπο ικανοποίησης των αυξανόμενων απαιτήσεων για ποιότητα, ποικιλία και φρεσκάδα στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Όλο και περισσότερο οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα με λιγότερα ή καθόλου συντηρητικά, ως εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με τις συμβατικές τεχνικές συντήρησης.
Τα αέρια αποδεικνύονται άκρως απαραίτητα στην ανερχόμενη αγορά των έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων που είναι εμπνευσμένα από τις σπιτικές συνταγές. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διατροφική αξία, ενισχύουν το ενδιαφέρον για όλα τα είδη υγιεινών τροφίμων και ποτών, ειδικά για τα τρόφιμα σε μερίδες που αποψύχονται και σερβίρονται.

food co

Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές αιχμής της εταιρείας μας, βελτιώνουν την ποιότητα, αυξάνουν την απόδοση και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων στο ράφι. Σε οποιονδήποτε τομέα της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών και αν ανήκετε (γαλακτοκομικά, κρέας ή ψάρι, αρτοποιία, μαναβική ή συσκευασμένα προϊόντα), στο χαρτοφυλάκιο μας θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

 

 

Οι λύσεις περιλαμβάνουν από καθαρισμό και προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, κατάψυξη και ψύξη, ελεγχόμενες και τροποποιημένες ατμόσφαιρες, καινοτόμες τεχνολογίες που βοηθούν την επεξεργασία ύδατος, την υδρογόνωση, τον υποκαπνισμό, τις υδατοκαλλιέργειες και τις καλλιέργειες οπωροκηπευτικών σε θερμοκήπια. Όλα τα παραπάνω γίνονται σε απόλυτη συμμόρφωση με τα ισχύοντα εθνικά και διεθνή πρότυπα τροφίμων

cylinder

 

Όλα τα παρακάτω αέρια αλλά και τα μείγματα αερίωμ εμφιαλώνονται στις εγκαταστάσεις της MOBIAK GAS και πιστοποιούνται όσον αφορά την καταλληλότητά τους στη βιομηχανία τροφίμων.

 

Είδος Αερίου Εφαρμογές
Άζωτο N2
BIOGON N
Αδρανοποίηση  ατμόσφαιρας Προστατευτικό αέριο Οινοποιία
Συσκευασία τροφίμων
Οξυγόνο Ο2
BIOGON Ο
Διατηρεί όλα τα ορατά ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων Συσκευασία τροφίμων
Διοξείδιο του Άνθρακα CΟ2
BIOGON C
Αδρανοποίηση ατμόσφαιρας Προστατευτικό αέριο Συσκευασία τροφίμων Ενανθράκωση νερού, ποτών και αναψυκτικών
Μείγματα N2 – CΟ2 – Ο2 BIOGON NCO Αδρανοποίηση ατμόσφαιρας Προστατευτικό αέριο μείγμα Συσκευασία τροφίμων
Μείγμα C2H4­ N2
BANARG
Αέριο μείγμα για την τεχνητή ωρίμανση φρούτων

Διοξείδιο του Θείου SΟ2

 

Επεξεργασία αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών Οινοποιία

 

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba